Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Madrid

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tenerife

nga € 14.99 Rezervoni tani

Nice

nga € 14.99 Rezervoni tani

Porto është një qytet në Portugali. Qyteti është themeluar në vitin 308 para Krishtit, dhe është një ndër qytetet më të vjetra në Evropë. Porto është qyteti më i populluar në Portugali dhe ka rreth 1.5 milion banorë.

24°C

Porto

16°C

e enjte

24°C 9°C

17°C

e premte

25°C 11°C

17°C

e shtunë

22°C 12°C

15°C

e diel

22°C 10°C

13°C

e hënë

21°C 9°C

11°C

e martë

17°C 7°C

11°C

e mërkurë

18°C 6°C

14°C

e enjte

20°C 9°C

12°C

e premte

21°C 6°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland