Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Firenze

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Η πόλη της Ηρακλείου βρίσκεται στην Κρήτη και είναι η πρωτεύουσα της νήσου. Η πόλη είναι γνωστή για τους αρχαίους θρύλους και τις ιστορίες που συνδέονται με τον Ηρακλή. Η πόλη είναι επίσης γνωστή για τα αρχαία οικισμένα κτίριά της, όπως το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου και το Μοναστήρι του Αγίου Μάρκου.

20°C

Kreta

15°C

e enjte

22°C 9°C

17°C

e premte

23°C 11°C

15°C

e shtunë

23°C 9°C

16°C

e diel

23°C 9°C

16°C

e hënë

26°C 11°C

19°C

e martë

26°C 12°C

17°C

e mërkurë

25°C 10°C

20°C

e enjte

27°C 9°C

18°C

e premte

23°C 13°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland