Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Stokholm

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Milano është qyteti më i madh dhe më i rëndësishëm i Italisë. Ai është qyteti më i vjetër i vendit dhe ka një histori të gjatë. Milano është qyteti ku ka lindur Leonardo da Vinci dhe është qyteti ku ka ndërruar jetë Napoleon Bonaparte.

22°C

Milano

26°C

e mërkurë

31°C 21°C

27°C

e enjte

34°C 22°C

25°C

e premte

34°C 19°C

26°C

e shtunë

34°C 19°C

26°C

e diel

33°C 20°C

26°C

e hënë

35°C 21°C

29°C

e martë

38°C 21°C

29°C

e mërkurë

38°C 23°C

30°C

e enjte

39°C 24°C

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh