Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Shtutgart

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bruksel

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lefkada is a city located in the Ionian Islands region of Greece. According to mythology, the city was founded by Leucas, a son of Apollo and brother of Orpheus. The city is located on the island of Lefkada, which is connected to the mainland by a short bridge.

23°C

Lefkadës

19°C

e enjte

20°C 17°C

19°C

e premte

21°C 17°C

19°C

e shtunë

21°C 17°C

19°C

e diel

21°C 16°C

19°C

e hënë

21°C 18°C

20°C

e martë

22°C 18°C

20°C

e mërkurë

22°C 19°C

20°C

e enjte

22°C 18°C

20°C

e premte

23°C 19°C

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati