Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

24°C

Bukuresht

31°C

e mërkurë

39°C 22°C

29°C

e enjte

37°C 22°C

30°C

e premte

37°C 21°C

31°C

e shtunë

38°C 23°C

29°C

e diel

38°C 23°C

23°C

e hënë

28°C 18°C

25°C

e martë

32°C 18°C

27°C

e mërkurë

35°C 19°C

26°C

e enjte

34°C 20°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland