Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Trapani

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Porto është një qytet në Portugali. Qyteti është themeluar në vitin 308 para Krishtit, dhe është një ndër qytetet më të vjetra në Evropë. Porto është qyteti më i populluar në Portugali dhe ka rreth 1.5 milion banorë.

11°C

Oporto

18°C

e mërkurë

28°C 9°C

18°C

e enjte

28°C 10°C

20°C

e premte

31°C 10°C

22°C

e shtunë

35°C 11°C

22°C

e diel

34°C 14°C

20°C

e hënë

32°C 13°C

24°C

e martë

36°C 14°C

24°C

e mërkurë

34°C 16°C

18°C

e enjte

25°C 12°C

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright