Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Mikonos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Sevilja

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lisboa është një qytet i lashtë në Portugali. Ai është i njohur për historinë e tij të pasur, arkitekturën e saj të bukur dhe klimën e përshtatshme.

28°C

Lisboa

21°C

e enjte

28°C 16°C

22°C

e premte

31°C 16°C

22°C

e shtunë

28°C 17°C

19°C

e diel

24°C 16°C

18°C

e hënë

22°C 16°C

18°C

e martë

21°C 15°C

18°C

e mërkurë

22°C 15°C

19°C

e enjte

24°C 15°C

19°C

e premte

23°C 15°C

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati