Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tel Aviv

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Roma është qyteti më i vjetër i botës. Ai është themeluar në shekullin e 8-të para Krishtit. Qyteti është vendosur në bregdetin e Italisë, në jug të vendit. Roma ka qenë qyteti i perandorëve, i papëve dhe i artistëve. Qyteti është i njohur për monumentet e tij të mrekullueshme, si Colosseum, Pantheon dhe Forumi Romak.

24°C

Roma

29°C

e mërkurë

34°C 24°C

28°C

e enjte

33°C 22°C

28°C

e premte

33°C 23°C

28°C

e shtunë

33°C 23°C

28°C

e diel

32°C 24°C

29°C

e hënë

33°C 24°C

29°C

e martë

34°C 24°C

29°C

e mërkurë

34°C 24°C

30°C

e enjte

35°C 24°C

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright