Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Burgas

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Kefalonia is a city located in the Ionian Sea. It is the largest of the Ionian Islands and is the seventh largest island in Greece. The city is a popular tourist destination and is known for its beaches and its wine.

21°C

Kefalonia

18°C

e enjte

22°C 15°C

18°C

e premte

21°C 15°C

18°C

e shtunë

21°C 15°C

19°C

e diel

23°C 16°C

19°C

e hënë

22°C 16°C

19°C

e martë

23°C 16°C

19°C

e mërkurë

23°C 16°C

20°C

e enjte

22°C 17°C

20°C

e premte

23°C 18°C

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati