Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lefkadës

nga € 14.99 Rezervoni tani

Korfuzi is a small city in southern Albania. It is located in the county of Gjirokastër and is the administrative center of the municipality of Korfuzi. The city is situated at an altitude of 914 meters above sea level.

17°C

Korfuzi

21°C

e mërkurë

29°C 15°C

23°C

e enjte

30°C 20°C

20°C

e premte

25°C 17°C

18°C

e shtunë

25°C 14°C

22°C

e diel

30°C 14°C

24°C

e hënë

31°C 16°C

23°C

e martë

28°C 20°C

23°C

e mërkurë

27°C 21°C

24°C

e enjte

28°C 21°C

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati