Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Sevilja

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bilbao es una ciudad situada en el norte de España. Fue fundada en el siglo XIII y tiene una población de unos 350.000 habitantes. La ciudad es conocida por su industria pesquera y por su puerto.

17°C

Bilbao

16°C

e enjte

23°C 12°C

18°C

e premte

24°C 15°C

21°C

e shtunë

31°C 14°C

21°C

e diel

31°C 15°C

21°C

e hënë

31°C 15°C

18°C

e martë

24°C 14°C

19°C

e mërkurë

26°C 13°C

19°C

e enjte

24°C 15°C

16°C

e premte

20°C 13°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland