Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Dusseldorf

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Alicante

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tel Aviv was founded in 1909 by a group of Jewish immigrants from Russia. They named the city after the ancient port city of Tel Aviv in Israel. The city grew quickly and became a major center of Jewish culture and politics. Tel Aviv was the site of the first Hebrew university and the first Israeli parliament. The city also became a major center of commerce and industry. Today, Tel Aviv is a major tourist destination and a center of Israeli culture and politics.

28°C

Tel Aviv

29°C

e mërkurë

34°C 25°C

29°C

e enjte

34°C 25°C

29°C

e premte

34°C 26°C

30°C

e shtunë

34°C 26°C

29°C

e diel

33°C 26°C

29°C

e hënë

33°C 26°C

29°C

e martë

33°C 26°C

29°C

e mërkurë

33°C 26°C

30°C

e enjte

34°C 27°C

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter