Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tel Aviv

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tenerife është një qytet në Spanjë, në ishullin e Tenerifes. Qyteti është i njohur për plazhet e bukura, klimën e përshtatshme dhe natyrën e pasur. Tenerife është edhe qyteti më i madh në ishullin e Tenerifes dhe qyteti më i populluar në Spanjë pas Madridit dhe Barcelonës.

24°C

Tenerife

20°C

e enjte

23°C 19°C

20°C

e premte

23°C 19°C

21°C

e shtunë

24°C 19°C

20°C

e diel

21°C 19°C

21°C

e hënë

22°C 20°C

21°C

e martë

22°C 20°C

21°C

e mërkurë

24°C 19°C

22°C

e enjte

24°C 19°C

22°C

e premte

26°C 20°C

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci