Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Kreta

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bruksel

nga € 14.99 Rezervoni tani

Liverpool

nga € 14.99 Rezervoni tani

Sotiraq, qyteti Olbia ka qenë një qytet i rëndësishëm i Gaditës. Ai ishte kryeqyteti i ilirëve të Gaditës dhe ishte i vendosur në bregdetin e jugut të Italisë. Qyteti është themeluar në shekullin e VI para Krishtit.

26°C

Olbia

28°C

e mërkurë

38°C 19°C

26°C

e enjte

36°C 18°C

28°C

e premte

38°C 20°C

29°C

e shtunë

38°C 20°C

28°C

e diel

37°C 20°C

28°C

e hënë

36°C 21°C

26°C

e martë

33°C 21°C

27°C

e mërkurë

35°C 19°C

28°C

e enjte

36°C 21°C

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh