Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Shtutgart

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Amsterdam

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lion është një qytet i lashtë në Shqipëri. Ai është ndërtuar në shekullin e XVIII-të. Qyteti Lion është i njohur për arkitekturën e tij të bukur dhe për historinë e tij të pasur.

21°C

Lion

22°C

e mërkurë

28°C 17°C

24°C

e enjte

31°C 17°C

24°C

e premte

32°C 19°C

25°C

e shtunë

30°C 19°C

26°C

e diel

31°C 19°C

27°C

e hënë

34°C 21°C

27°C

e martë

31°C 22°C

26°C

e mërkurë

33°C 20°C

30°C

e enjte

38°C 21°C

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati