Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Lion

nga € 14.99 Rezervoni tani

Liverpool

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Oslo

nga € 14.99 Rezervoni tani

Frankfurt am Main ist eine Großstadt im Bundesland Hessen. Die Stadt ist nach dem Main benannt, einem Fluss, der durch Frankfurt fließt. Frankfurt ist eine bedeutende Finanz- und Handelsstadt in Deutschland. Außerdem ist Frankfurt ein wichtiger Verkehrsknotenpunkt.

28°C

Frankfurt

18°C

e enjte

21°C 15°C

17°C

e premte

22°C 11°C

17°C

e shtunë

24°C 11°C

17°C

e diel

24°C 10°C

18°C

e hënë

25°C 11°C

20°C

e martë

27°C 14°C

18°C

e mërkurë

22°C 15°C

17°C

e enjte

23°C 11°C

18°C

e premte

24°C 12°C

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter