Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Frankfurt

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Inis domo stair na cathrach Dublin agus freagair i dalbáinis. I don't know the history of the city of Dublin and I don't speak Albanian.

11°C

Dublin

13°C

e mërkurë

15°C 11°C

15°C

e enjte

18°C 12°C

16°C

e premte

19°C 12°C

17°C

e shtunë

20°C 14°C

14°C

e diel

15°C 13°C

14°C

e hënë

18°C 9°C

17°C

e martë

19°C 15°C

19°C

e mërkurë

22°C 17°C

16°C

e enjte

20°C 14°C

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci