Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Roma

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lefkadës

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Qyteti Catania është një qytet i lashtë në Sicili, Itali. Ajo është e njohur për arkitekturën e saj barokke dhe për festivalin e saj të çuditshëm, "Luci d'artista".

23°C

Catania

30°C

e mërkurë

33°C 28°C

30°C

e enjte

32°C 27°C

30°C

e premte

32°C 27°C

30°C

e shtunë

32°C 27°C

29°C

e diel

32°C 28°C

29°C

e hënë

31°C 27°C

30°C

e martë

32°C 27°C

29°C

e mërkurë

31°C 27°C

29°C

e enjte

31°C 27°C

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh