Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Shtutgart

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Chania is a city located in the north-west of Crete. It is the capital of the Chania regional unit. The city was founded in the late Minoan period (2nd millennium BC). Chania is a major tourist attraction, as it has a well-preserved Venetian old town, as well as a number of Byzantine churches.

26°C

Chania

28°C

e mërkurë

34°C 22°C

28°C

e enjte

34°C 23°C

27°C

e premte

31°C 23°C

27°C

e shtunë

33°C 22°C

29°C

e diel

34°C 23°C

30°C

e hënë

35°C 26°C

29°C

e martë

33°C 24°C

28°C

e mërkurë

33°C 23°C

27°C

e enjte

32°C 22°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland