Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Burgas është qyteti më i ri në vend. Ai u themelua në vitin 1878. Burgas është qyteti më i madh në vend dhe ka mbi 350.000 banorë.

23°C

Burgas

26°C

e mërkurë

34°C 20°C

25°C

e enjte

32°C 19°C

26°C

e premte

33°C 20°C

27°C

e shtunë

33°C 20°C

28°C

e diel

35°C 20°C

25°C

e hënë

31°C 21°C

24°C

e martë

29°C 20°C

24°C

e mërkurë

30°C 18°C

24°C

e enjte

29°C 19°C

"Sa herë që unë ëndërroj për të fluturuar, është ndjenja më e mirë në botë". - Kate M.