Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Athina

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bordo eshte qyteti me i vjetër i Shqipërisë. Ai u themelua në shekullin e VIII-të. Qyteti është i rrethuar me murin e vjetër, i cili është i gjatë mbi 2 kilometra.

15°C

Bordo

20°C

e mërkurë

28°C 14°C

21°C

e enjte

28°C 15°C

21°C

e premte

27°C 16°C

21°C

e shtunë

26°C 17°C

23°C

e diel

31°C 16°C

22°C

e hënë

30°C 17°C

24°C

e martë

33°C 16°C

27°C

e mërkurë

38°C 18°C

23°C

e enjte

29°C 19°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland