Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Malaga

nga € 14.99 Rezervoni tani

Oslo

nga € 14.99 Rezervoni tani

Skiathos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Valencia es një qytet në Spanjë, i cili është i njohur për historinë e tij të pasur dhe bukurinë e tij natyrore. Qyteti është themeluar në vitin 138 p.K. nga romakët dhe ka qenë një nga qytetet më të rëndësishme të Spanjës. Valencia është gjithashtu një qytet i famshëm për festivalet e tij të kulturës, si dhe për gastronominë e tij të pasur. Valencia is a city in Spain, which is known for its rich history and natural beauty. The city was founded in 138 BC by the Romans and has been one of the most important cities in Spain. Valencia is also famous for its cultural festivals, as well as its rich cuisine.

24°C

Valencia

26°C

e enjte

34°C 22°C

26°C

e premte

31°C 21°C

26°C

e shtunë

31°C 22°C

27°C

e diel

33°C 22°C

26°C

e hënë

31°C 23°C

25°C

e martë

30°C 22°C

25°C

e mërkurë

30°C 22°C

25°C

e enjte

29°C 21°C

26°C

e premte

35°C 21°C

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery