Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Timisoara

nga € 14.99 Rezervoni tani

Liverpool

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Qyteti Torino është një qytet i vogël në Itali. Ai u themelua në shekullin e XVIII. Qyteti është i njohur për arkitekturën e saj të bukur dhe për industrinë e saj.

26°C

Torino

19°C

e enjte

25°C 15°C

19°C

e premte

24°C 15°C

20°C

e shtunë

28°C 15°C

19°C

e diel

24°C 15°C

20°C

e hënë

26°C 16°C

21°C

e martë

27°C 16°C

20°C

e mërkurë

26°C 16°C

19°C

e enjte

24°C 16°C

19°C

e premte

23°C 16°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland