Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Trapani

nga € 14.99 Rezervoni tani

Në Napoli ka qenë ekzistojnë qytete të lashta. Megjithatë, ajo u bë e njohur në shekullin e 13-të, kur Mbreti Charles I i Anjou u bë Mbret i Napolit. Napoli ishte qyteti më i madh dhe më i rëndësishëm i Italisë. Qyteti ishte i ndërtuar në bregdetin e Adriatikut, dhe ajo ishte e vendosur mes dy brigjeve, atij të Napolit dhe atij të Sorrentit. Napoli ishte qyteti me arkitekturë të bukur, me katedrale, pallate, shtëpi të mrekullueshme dhe me ujërat e pastër të Detit të Zi. Napoli ishte qyteti me traditat dhe kulturën më të pasur në Itali.

24°C

Napoli

29°C

e mërkurë

34°C 26°C

29°C

e enjte

34°C 25°C

29°C

e premte

34°C 25°C

29°C

e shtunë

34°C 26°C

29°C

e diel

34°C 25°C

30°C

e hënë

35°C 25°C

30°C

e martë

35°C 27°C

30°C

e mërkurë

35°C 26°C

31°C

e enjte

37°C 26°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland