Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Sibiu

nga € 14.99 Rezervoni tani

Larnaka

nga € 14.99 Rezervoni tani

Madrid

nga € 14.99 Rezervoni tani

Mynihu është qyteti më i vjetër i Shqipërisë. Ai u themelua në shekullin e III para Krishtit. Mynihu është qyteti më i madh i Shqipërisë dhe ka rreth 350.000 banorë.

18°C

Mynihu

19°C

e mërkurë

25°C 13°C

20°C

e enjte

27°C 13°C

20°C

e premte

27°C 14°C

19°C

e shtunë

26°C 13°C

19°C

e diel

25°C 13°C

21°C

e hënë

28°C 13°C

21°C

e martë

27°C 16°C

20°C

e mërkurë

27°C 14°C

22°C

e enjte

32°C 14°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland