Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Madrid

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Oradea

nga € 14.99 Rezervoni tani

Alicante

nga € 14.99 Rezervoni tani

Milano është qyteti më i madh dhe më i rëndësishëm i Italisë. Ai është qyteti më i vjetër i vendit dhe ka një histori të gjatë. Milano është qyteti ku ka lindur Leonardo da Vinci dhe është qyteti ku ka ndërruar jetë Napoleon Bonaparte.

22°C

Milano

26°C

e mërkurë

31°C 21°C

27°C

e enjte

34°C 22°C

25°C

e premte

34°C 19°C

26°C

e shtunë

34°C 19°C

26°C

e diel

33°C 20°C

26°C

e hënë

35°C 21°C

29°C

e martë

38°C 21°C

29°C

e mërkurë

38°C 23°C

30°C

e enjte

39°C 24°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland