Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Chania

nga € 14.99 Rezervoni tani

Stokholm

nga € 14.99 Rezervoni tani

Sevilja

nga € 14.99 Rezervoni tani

Ibiza është një qytet në ishullin e Ibizës, në Spanjë. Qyteti është i njohur për festat e natës dhe plazhet e bukura. Ibiza është një qytet i vjetër me histori të gjatë.

24°C

Ibiza

19°C

e enjte

20°C 17°C

20°C

e premte

22°C 18°C

20°C

e shtunë

22°C 18°C

20°C

e diel

22°C 18°C

20°C

e hënë

22°C 19°C

20°C

e martë

23°C 18°C

21°C

e mërkurë

22°C 19°C

21°C

e enjte

23°C 19°C

21°C

e premte

23°C 19°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland