Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bruksel

nga € 14.99 Rezervoni tani

Në qytetin e Firencës, historia është e gjatë dhe e pasur. Ky qytet ka qenë i njohur për artin, kulturën dhe arkitekturën e tij të pasur. Gjatë shekujve, ai është bërë qendër e kulturës dhe e artit në Itali.

26°C

Firenze

17°C

e enjte

28°C 10°C

17°C

e premte

27°C 10°C

18°C

e shtunë

28°C 10°C

19°C

e diel

29°C 10°C

19°C

e hënë

30°C 12°C

20°C

e martë

31°C 12°C

19°C

e mërkurë

29°C 11°C

19°C

e enjte

27°C 13°C

21°C

e premte

29°C 14°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland