Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Kreta

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Kopenhagen er en by i Danmark. Den er hovedstaden i Danmark og ligger på øen Sjælland. Kopenhagen er en af de ældste byer i Danmark og blev grundlagt i 1167.

16°C

Kopenhagën

13°C

e enjte

17°C 10°C

11°C

e premte

14°C 7°C

13°C

e shtunë

17°C 9°C

12°C

e diel

16°C 8°C

13°C

e hënë

18°C 8°C

14°C

e martë

18°C 9°C

11°C

e mërkurë

14°C 8°C

10°C

e enjte

14°C 6°C

13°C

e premte

17°C 8°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland