Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Lefkadës

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Kreta

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Konstancës është një qytet i vogël në jug të Shqipërisë. Ai u themelua në shekullin e XIV dhe u rrit me ndihmën e turqve, që erdhën në Shqipëri në vitin 1444. Qyteti u bë i njohur për arkitekturën e tij dhe për artin e tij. Konstancës ishte qyteti i parë shqiptar që u bë i njohur në Evropë.

25°C

Konstancës

26°C

e mërkurë

32°C 21°C

26°C

e enjte

31°C 22°C

26°C

e premte

31°C 22°C

27°C

e shtunë

32°C 23°C

27°C

e diel

33°C 22°C

24°C

e hënë

28°C 19°C

23°C

e martë

29°C 18°C

24°C

e mërkurë

30°C 19°C

25°C

e enjte

30°C 21°C

"Ju nuk keni parë një pemë derisa ta keni parë hijen e saj nga qielli". - Amelia earhart.