Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

25°C

Cluj

17°C

e enjte

23°C 11°C

18°C

e premte

24°C 13°C

17°C

e shtunë

23°C 12°C

15°C

e diel

19°C 11°C

13°C

e hënë

19°C 9°C

13°C

e martë

19°C 8°C

12°C

e mërkurë

18°C 8°C

12°C

e enjte

19°C 7°C

12°C

e premte

19°C 5°C

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci