Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Lisboa

nga € 14.99 Rezervoni tani

Këln

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lion

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bruksel është një qytet i vogël në Belgjikë. Ai u zhvillua nga një fshat i vogël në mes të shekullit të 19-të dhe të 20-të. Brukseli është kryeqyteti i Belgjikës dhe i BE-së.

23°C

Bruksel

14°C

e enjte

19°C 9°C

14°C

e premte

22°C 7°C

14°C

e shtunë

21°C 7°C

16°C

e diel

23°C 9°C

19°C

e hënë

27°C 12°C

21°C

e martë

28°C 16°C

16°C

e mërkurë

20°C 10°C

18°C

e enjte

24°C 11°C

16°C

e premte

19°C 14°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland