Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Shtutgart

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tenerife

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Qyteti Suceava ka një histori të gjatë. Ai është themeluar në shekullin e XII dhe ka qenë i banuar nga shqiptarët. Qyteti është i njohur për arkitekturën e tij të bukur dhe për artin e tij.

24°C

Suceava

19°C

e enjte

29°C 11°C

17°C

e premte

23°C 13°C

17°C

e shtunë

22°C 13°C

16°C

e diel

20°C 14°C

14°C

e hënë

17°C 11°C

13°C

e martë

18°C 8°C

11°C

e mërkurë

16°C 6°C

9°C

e enjte

14°C 4°C

11°C

e premte

19°C 3°C

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci