Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Tel Aviv

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Valencia

nga € 14.99 Rezervoni tani

Praga është një qytet në vendin e Shqipërisë, i cili u themelua në shekullin e XVIII.

27°C

Praga

18°C

e enjte

22°C 12°C

17°C

e premte

23°C 12°C

16°C

e shtunë

23°C 9°C

14°C

e diel

20°C 10°C

14°C

e hënë

20°C 8°C

15°C

e martë

22°C 9°C

15°C

e mërkurë

21°C 10°C

14°C

e enjte

19°C 10°C

17°C

e premte

25°C 8°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland