Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Qyteti i Oradhes ka një histori të gjatë. Ajo fillon me ndërtimin e qytetit nga banorët e lashtë ilirë. Qyteti është ndërtuar në mes të lumit Criș dhe lumit Bega. Qyteti është i njohur për arkitekturën e tij të bukur dhe për trashëgiminë kulturore.

25°C

Oradea

19°C

e enjte

26°C 12°C

20°C

e premte

26°C 14°C

19°C

e shtunë

25°C 14°C

17°C

e diel

22°C 14°C

16°C

e hënë

22°C 13°C

16°C

e martë

22°C 11°C

14°C

e mërkurë

20°C 9°C

15°C

e enjte

21°C 10°C

15°C

e premte

23°C 7°C

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter