Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tenerife

nga € 14.99 Rezervoni tani

Rodos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Kreta

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra është një qytet në Angli, i cili është themeluar në shekullin e 11-të. Qyteti është i njohur për shumë gjëra, siç janë: Big Beni, Tower of Londoni, Westminster Abbey dhe Hyde Parku.

15°C

Londra

18°C

e mërkurë

21°C 15°C

19°C

e enjte

23°C 16°C

21°C

e premte

25°C 17°C

23°C

e shtunë

30°C 17°C

23°C

e diel

27°C 19°C

22°C

e hënë

29°C 16°C

23°C

e martë

30°C 17°C

26°C

e mërkurë

33°C 19°C

23°C

e enjte

27°C 20°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland