Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lion

nga € 14.99 Rezervoni tani

Alghero

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Santorini is a Greek island located in the Aegean Sea. It is located about 120 km (75 mi) southeast of Athens, and about 25 km (16 mi) from the coast of Crete. It is the largest island of a small, circular archipelago which bears the same name and is the remnant of a volcanic caldera. The municipality of Santorini includes the inhabited islands of Santorini and Therasia and the uninhabited islands of Nea Kameni, Palaia Kameni, Aspronisi, and Christiana. The total land area is 90.623 km2 (35.077 sq mi).

21°C

Fira

18°C

e enjte

19°C 18°C

19°C

e premte

20°C 19°C

19°C

e shtunë

20°C 18°C

19°C

e diel

20°C 18°C

19°C

e hënë

20°C 19°C

20°C

e martë

21°C 19°C

20°C

e mërkurë

21°C 19°C

20°C

e enjte

21°C 19°C

18°C

e premte

19°C 18°C

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati