Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Fira

nga € 14.99 Rezervoni tani

Skiathos is a small town located in the north of the island of Skiathos. It is a popular tourist destination, thanks to its beautiful beaches and its picturesque architecture. The town is built on a hill, and its narrow streets are lined with white houses with blue shutters. Skiathos is also known for its vibrant nightlife, with a large number of bars and clubs.

26°C

Skiathos

28°C

e mërkurë

28°C 27°C

27°C

e enjte

28°C 26°C

27°C

e premte

29°C 26°C

28°C

e shtunë

28°C 27°C

27°C

e diel

28°C 27°C

27°C

e hënë

28°C 27°C

26°C

e martë

26°C 25°C

26°C

e mërkurë

26°C 26°C

26°C

e enjte

25°C 25°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland