Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lefkadës

nga € 14.99 Rezervoni tani

Suceava

nga € 14.99 Rezervoni tani

Qyteti Madeira ka një histori të gjatë. Ai u themelua në vitin 1419 nga një komandant i shtetit të Portugalisë, Gil Eanes. Qyteti ishte i destinuar për të shërbyer si një port i rëndësishëm për tregtin mes Portugalisë dhe Afrikës. Megjithatë, ai u bë i njohur në botë për bukurinë e tij natyrore dhe për arkitekturën e veçantë.

23°C

Madeira

19°C

e enjte

22°C 16°C

18°C

e premte

22°C 16°C

18°C

e shtunë

21°C 16°C

19°C

e diel

22°C 16°C

19°C

e hënë

22°C 17°C

19°C

e martë

21°C 17°C

18°C

e mërkurë

20°C 17°C

19°C

e enjte

21°C 16°C

19°C

e premte

20°C 17°C

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh