Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Split

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Trapani

nga € 14.99 Rezervoni tani

Shtutgart

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dubai është një qytet në Emiratet e Bashkuara Arabe, me një popullsi prej 1.5 milion banorësh. Qyteti u themelua nga sheikhu Muhammad bin Rashid al Maktoum në vitin 1833, dhe fillimisht ishte një fshat i vogël me banorë myslimanë. Në vitin 1971, Dubai u bë kryeqyteti i Emirateve të Bashkuara Arabe. Qyteti është i njohur për arkitekturën e saj moderne, për bukuritë natyrore dhe për shërbimet e larta që ofron.

35°C

Dubai

30°C

e enjte

36°C 26°C

29°C

e premte

36°C 25°C

29°C

e shtunë

34°C 26°C

29°C

e diel

34°C 23°C

30°C

e hënë

38°C 26°C

32°C

e martë

37°C 28°C

31°C

e mërkurë

37°C 27°C

32°C

e enjte

38°C 27°C

33°C

e premte

38°C 29°C

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter