Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Korfuzi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Napoli

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona është një qytet i lashtë në Spanjë. Ajo u themelua në vitin 218 p.K. Në fillim, Barcelona ishte një qytet i vogël me pak banorë. Por, me kalimin e kohës, ajo u zgjerua dhe u bë qyteti më i populluar në Spanjë. Sot, Barcelona është qyteti më i madh në Spanjë dhe një nga qytetet më të populluara në Evropë.

25°C

Barcelona

19°C

e enjte

21°C 18°C

19°C

e premte

20°C 18°C

20°C

e shtunë

21°C 19°C

21°C

e diel

22°C 20°C

21°C

e hënë

22°C 19°C

21°C

e martë

22°C 19°C

20°C

e mërkurë

22°C 19°C

21°C

e enjte

23°C 20°C

21°C

e premte

23°C 20°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland