Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Hamburg

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bashkimi i qytetit të Bacau ka një histori shumë të gjatë. Ai u themelua më 1243 nga banorët e zonës. Qyteti u rëndësishëm në shekullin XVIII, kur u ndërtua Rruga e madhe e Bacau-it, që lidhte qytetin me portin e Brăila-s. Në vitin 1859, Bacau u bë qyteti i parë në Rumani që u emancipua nga sundimi osman. Në vitin 1877, Bacau u bë qyteti i dytë në Rumani që u zgjidh problemi i pronave. Në vitin 1918, qyteti u bë qendër e rezistencës kundër pushtimit austro-hungarez. Në vitin 1940, Bacau u aneksua nga Italia fashiste. Pas luftës, qyteti u kthye në Rumani.

21°C

Bacau

26°C

e mërkurë

37°C 18°C

21°C

e enjte

28°C 18°C

26°C

e premte

36°C 19°C

25°C

e shtunë

37°C 19°C

22°C

e diel

31°C 15°C

19°C

e hënë

25°C 14°C

21°C

e martë

31°C 12°C

22°C

e mërkurë

33°C 16°C

20°C

e enjte

26°C 15°C

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci