Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Dusseldorf

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Athina is the capital and largest city of Greece. It is located in the Attica region on the Saronic Gulf, and has a population of 664,046 (in 2011). The city is renowned for its historical and cultural heritage, and its archaeological and architectural landmarks.

24°C

Athina

21°C

e enjte

25°C 16°C

20°C

e premte

26°C 16°C

20°C

e shtunë

25°C 15°C

21°C

e diel

26°C 15°C

22°C

e hënë

29°C 17°C

22°C

e martë

27°C 17°C

23°C

e mërkurë

29°C 18°C

23°C

e enjte

30°C 18°C

18°C

e premte

23°C 14°C

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter