Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Dusseldorf

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Liverpool

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino - Lamezia (TRN - SUF)

Udhëtim
2022-08-21
2022-08-28
Itali - Itali

Nga EUR 14.99

Torino - Lamezia (TRN - SUF)

Një mënyrë
2022-08-21
Itali - Itali

Nga EUR 14.99

Qyteti Torino është një qytet i vogël në Itali. Ai u themelua në shekullin e XVIII. Qyteti është i njohur për arkitekturën e saj të bukur dhe për industrinë e saj.

Lamezia Terme është një qytet në Itali, në provincën e Kalabrisë. Qyteti është themeluar në shekullin e XVIII-të, dhe është i njohur për termat e saj të bukura.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland