Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Lefkadës

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lisboa

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino - Napoli (TRN - NAP)

Udhëtim
2023-02-10
2023-02-17
Itali - Itali

Nga EUR 14.99

Torino - Napoli (TRN - NAP)

Një mënyrë
2023-02-10
Itali - Itali

Nga EUR 14.99

Qyteti Torino është një qytet i vogël në Itali. Ai u themelua në shekullin e XVIII. Qyteti është i njohur për arkitekturën e saj të bukur dhe për industrinë e saj.

Në Napoli ka qenë ekzistojnë qytete të lashta. Megjithatë, ajo u bë e njohur në shekullin e 13-të, kur Mbreti Charles I i Anjou u bë Mbret i Napolit. Napoli ishte qyteti më i madh dhe më i rëndësishëm i Italisë. Qyteti ishte i ndërtuar në bregdetin e Adriatikut, dhe ajo ishte e vendosur mes dy brigjeve, atij të Napolit dhe atij të Sorrentit. Napoli ishte qyteti me arkitekturë të bukur, me katedrale, pallate, shtëpi të mrekullueshme dhe me ujërat e pastër të Detit të Zi. Napoli ishte qyteti me traditat dhe kulturën më të pasur në Itali.

"Sa herë që unë ëndërroj për të fluturuar, është ndjenja më e mirë në botë". - Kate M.