Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Trapani - Torino (TPS - TRN)

Udhëtim
2022-07-09
2022-07-16
Itali - Itali

Nga EUR 14.99

Trapani - Torino (TPS - TRN)

Një mënyrë
2022-07-09
Itali - Itali

Nga EUR 14.99

Trapani është një qytet në Sicili, Itali. Qyteti u themelua në shekullin e XII dhe u rrit me ndihmën e Normanëve. Është qyteti më i vjetër në Sicili.

Qyteti Torino është një qytet i vogël në Itali. Ai u themelua në shekullin e XVIII. Qyteti është i njohur për arkitekturën e saj të bukur dhe për industrinë e saj.

"Sa herë që unë ëndërroj për të fluturuar, është ndjenja më e mirë në botë". - Kate M.