Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Madeira

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tenerife

nga € 14.99 Rezervoni tani

Shtutgart - Sibiu (STR - SBZ)

Udhëtim
2022-08-14
2022-08-21
Gjermani - Rumani

Nga EUR 14.99

Shtutgart - Sibiu (STR - SBZ)

Një mënyrë
2022-08-14
Gjermani - Rumani

Nga EUR 14.99

Shtutgarti është një qytet i vogël në Gjermani. Ai është i njohur për industrinë e tij të fuqishme dhe për arkitekturën e tij të bukur.

Sibiun është një qytet në Shqipëri. Ai u themelua në shekullin e XII. Qyteti është i njohur për arkitekturën e tij të bukur dhe për festivalin e tij të filmit.

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery