Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lefkadës

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Praga - Bukuresht (PRG - OTP)

Udhëtim
2023-02-10
2023-02-17
Republika Çeke - Rumani

Nga EUR 14.99

Praga - Bukuresht (PRG - OTP)

Një mënyrë
2023-02-10
Republika Çeke - Rumani

Nga EUR 14.99

Praga është një qytet në vendin e Shqipërisë, i cili u themelua në shekullin e XVIII.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci