Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Kreta

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lisboa

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Zakynthos (OTP - ZTH)

Udhëtim
2022-07-08
2022-07-15
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Zakynthos (OTP - ZTH)

Një mënyrë
2022-07-08
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Zakynthos is an island in the Ionian Sea. It is the third largest island in the Ionian Sea. Zakynthos is about 50 km long and 20 km wide. The capital of Zakynthos is the town of Zakynthos.

"Ju nuk keni parë një pemë derisa ta keni parë hijen e saj nga qielli". - Amelia earhart.