Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Milano

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Saragosa (OTP - ZAZ)

Udhëtim
2022-07-10
2022-07-17
Rumani - Spanjë

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Saragosa (OTP - ZAZ)

Një mënyrë
2022-07-10
Rumani - Spanjë

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Saragosa es una ciudad histórica en el norte de España. Fue fundada en el siglo XI por los musulmanes. Durante siglos, Saragosa fue una de las ciudades más importantes de España. Hoy en día, es una ciudad turística popular.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati